Arıburnu İlkokulu

Vizyon: Hayallerin gerçeğe, emeğin esere dönüştüğü, başarının anahtarını elinde tutan lider okul olmak

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine yükseltmek için, tüm paydaşlarımız ile "Bizim Okulumuz" anlayışı ile, her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan sağlam karakterli, dürüst, okuyan, araştıran ve sorgulayan, geniş bir dünya görüşüne saip, insan haklarına saygılı, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan üstün nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL,OKULLAR HAYAT OLSUN,

WEB - https://ariburnu.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. ALTINYUNUS SK. ARIBURNU ILKOKULU BLOK NO: 16 İÇ KAPI NO: 1 İLKADIM / SAMSUN

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Duruşehir Semti, Mira Evleri Sitesi yanı-Liva Park sitesi Karşısı

Ulaşım 2. ve 4. Hat Dolmuşları veya 13, 26, 27 No´lu Halk otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km